In 2017 onderging ik een gastric bypass en daarmee viel ik meer dan 50 kilogram af. In 2019 deed ik een buikwandcorrectie. Daarover schreef ik een boek.’ Hierboven aan het woord: Mathias T’syen. In ‘Mijn Traject’ beschrijft hij het bewogen fysieke en geestelijke parcours van de gezellig ronde tiener Mathias, bekend als de knuffelbeer Thomas in de Disney-reeks ‘Jonge Garde’, tot de 50 kilogram lichtere versie van zichzelf. Vijf jaar geleden begon Mathias’ tweede leven na een gastric bypass, in de volksmond een maagverkleining. Hij onthult zonder complexen de mentale en fysieke problemen die achter zijn gemoedelijke uiterlijk en mediagenieke lach schuilden. En hij belicht de worstelingen met eten, de weegschaal en de spiegel die hij vandaag, ook na zijn operatie, nog steeds levert. In dit openhartig boek rekent hij af met al die gedachten of oordelen over obesitas en een maagverkleining. Nee, deze ingreep is niet de gemakkelijkste weg voor luie en gemakzuchtige dikkerds! ‘Mijn Traject’ is Mathias’ hoogstpersoonlijke bijdrage om een hardnekkig misverstand en een taboe te doorbreken.

Te koop via: https://boeken.cafe/boek/mijn-traject-mathias-tsyen/

en_GBEnglish (UK)